Jessica Alba uzela je pauzu od filmske karijere kako bi se barem na kratko posvetila svojoj drugoj preokupaciji, zdravom načinu života. Glumica priprema knjigu u kojoj će sa svima podijeliti zdrave recepte te trikove i savjete za dom bez kemikalija. A da djeluje u skladu sa svojim načelima demonstrirala je i u lokalnom supermarketu gdje je kupovala isključivo voće, povrće i druge nutritivno bogate namirnice

Holivudska slatkica još je za vrijeme prve trudnoće s trogodišnjom Honor Marie postala ekološki osviještena te je birala isključivo organsku kozmetiku koju je nastavila kupovati ne samo za sebe već i kćerkicu te osam mjeseci staru Haven.

>> Riješite se 5 najgorih mirisa iz kućanstva

Tijekom godina osim što je izabirala samo proizvode bez štetnih kemikalija skupila je savjete i trikove za čišćenje doma isključivo prirodnim proizvodima i pripravcima iz kuće radinosti. Svoja će iskustva eko domaćice prenijeti u knjizi 'The Honest Life' koja bi se uskoro trebala naći na policama knjižara.

>> Jessica Alba nenadmašna i bez blještavila

Također je osmislila i ekološki prihvatljivu liniju proizvoda za čišćenje doma koja u imenu također donosi iskrenost te asocira na ime njezine kćerkice – 'Honest'. Majicu s natpisom 'I love Honest' nosila je i pri posjeti lokalnom supermarketu gdje je napunila kolica za kupovinu zdravim namirnicama te kartonom vina propagirajući tako zdravi lifestyle i u stvarnom životu na koji je upućivao i njezin odabir odjeće prilagođen sportskoj aktivnosti.

Bez obzira je li riječ o 'pravim' ili namještenim paparazzi fotografijama u službi Jessicine promocije nije toliko bitno dok god glumica pokušava promovirati ono što je pozitivno i korisno za zdravlje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju