Slatka Jessica Alba svojim šarmom oko malog prsta bez problema zavrti i policajca. To nije scena iz njezinog novog filma, već s ulica Los Angelesa na kojima je Jesica prebrzo vozila

Nakon povratka iz Francuske gdje je provodila ljetni odmor nakon snimanja filma 'The Killer Inside Me', Jessica Alba vratila se u Los Angeles. Preplanula i svježa, polako se vraća u kolotečinu filmske zvijezde u kojoj je sve moguće, a povlastice se nalaze iza svakog ugla i na svakoj cesti.

To pokazuju fotografije u kojima je prometni policajac zaustavio glumicu zbog prebrze vožnje. Nakon kratkog prijateljskog razgovara i nekoliko osmijeha, Jessica se izvukla bez plaćanja kazne.

Gdje joj se toliko žurilo u njezinom 'GMS Yukon hybrid SUV'-u nije poznato, ali to joj nije prvi put da je počinila prometni prekršaj.

>> VIDEO: Vrckava Jessica Alba zna kako se pozira

>> Jessica Alba: Moglo je to bolje

Prije godinu zaustavljena je jer je vozila u pogrešnom smjeru. Dok je tom prilikom kao i svaki drugi obični građanin platila kaznu, ovoga puta pogled nevinašca i smiješak i za strogog su čuvara zakona očito bili previše neodoljivi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju