Jessica Simpson sve više budi znatiželju javnosti, a njezin navodni trudnički trbuščić glavna je tema rasprave. Je li Jessica doista trudna ili je riječ samo o višku kilograma koje bezuspješno pokušava sakriti?

Jessica Simpson je ponovno pod povećalom javnosti. Njezini su kilogrami već dulje vrijeme glavna tema medija, no iako je i sama izjavila kako joj prijašnji način života koji je uključivao, mukotrpne treninge, rigoroznu prehranu i gladovanje daleko iza nje što je i utjecalo na njezin fizički izgled, najnoviji tračevi višak kilograma lijepe pjevačice povezuju s trudnoćom.

Iako se Jessica nije obazirala na znatiželjne medije ignorirajući upite o trudnoći, čini se kako su priče možda ipak istinite.

Tridesetjednogodišnja pjevačica, glumica i dizajnerica ponovno je podigla prašinu nakon što se u New Yorku prošetala gradom u širokom plavom ponču, a najviše pažnje je privukla njezina ruka kojom je nježno milovala skriveni trbuščić.

>> Jessica Simpson: Seksi i kao bucka

>> Jessica Simpson: Prirodno lice bez šminke

No ovo nije jedina situacija kada su atraktivnu Amerikanku povezali s trudnoćom jer i u proteklih dana smo ju susretali s omiljenom, velikom torbom leopard uzorka u ruci koju kombinira uz različite stajlinge te kojom, se trudila prikriti navodni trudničkog trbuh.

Je li doista riječ o drugom stanju ili Jessica samo želi prikriti neželjene kilograme tek ćemo saznati, no moramo priznati kako bi joj trudnički trbuščić odlično pristajao.