Jedna od nekada najprivlačnijih glumica Melanie Griffin i u 55. godini života ne posustaje u borbi protiv nezaustavljivog ciklusa starenja, u želji da istakne svoju vitku figuru i pokaže kako još uvijek ima čime konkurirati u svijetu showbussinesa glumica najčešće poseže za komadom odjeće koji trpi samo utegnuta čvrsta tijela

Melanie Griffin nikada nije potvrdila nagađanja o plastičnim operacijama, no njezino lice i podebljane usne dovoljno govore o  borbi u održavanju mladolikog izgleda pod svaku cijenu od kojeg ne odustaje ni kada je u pitanju odabir modnog stila.

>>Smežurana koljena otkrivaju godine poznatih ljepotica

U bjesnomučnoj borbi povratka u mladost ova 55. godina stara glumica svoje vitko tijelo najčešće ističe tajicama, komadu odjeće kojeg se zbog odavanja i najmanjih mana na tijelu ne usuđuju nositi ni puno mlađa tijela.

>>Sofia Vergara: Tijelo koje savršeno nosi tajice

Nimalo ne mareći što njezina stražnjica polako odoljeva sili gravitacije Melanie ne posustaje od omiljene joj kombinacije koju je s Los Anđeleskih ulica prošetala i po mondenom zimskom okupljalištu bogatih i slavnih, Aspenu.

Sive tajice kombinirala je uz kratku kožnatu jaknu ispod koje se nazirala vesta čija dužina nije pokrila strateški dio tijela koji Melanie očigledno tako rado još uvijek ističe.