Jedna od nekada najprivlačnijih glumica Melanie Griffin i u 55. godini života ne posustaje u borbi protiv nezaustavljivog ciklusa starenja, u želji da istakne svoju vitku figuru i pokaže kako još uvijek ima čime konkurirati u svijetu showbussinesa glumica najčešće poseže za komadom odjeće koji trpi samo utegnuta čvrsta tijela

Melanie Griffin nikada nije potvrdila nagađanja o plastičnim operacijama, no njezino lice i podebljane usne dovoljno govore o  borbi u održavanju mladolikog izgleda pod svaku cijenu od kojeg ne odustaje ni kada je u pitanju odabir modnog stila.

>>Smežurana koljena otkrivaju godine poznatih ljepotica

U bjesnomučnoj borbi povratka u mladost ova 55. godina stara glumica svoje vitko tijelo najčešće ističe tajicama, komadu odjeće kojeg se zbog odavanja i najmanjih mana na tijelu ne usuđuju nositi ni puno mlađa tijela.

>>Sofia Vergara: Tijelo koje savršeno nosi tajice

Nimalo ne mareći što njezina stražnjica polako odoljeva sili gravitacije Melanie ne posustaje od omiljene joj kombinacije koju je s Los Anđeleskih ulica prošetala i po mondenom zimskom okupljalištu bogatih i slavnih, Aspenu.

Sive tajice kombinirala je uz kratku kožnatu jaknu ispod koje se nazirala vesta čija dužina nije pokrila strateški dio tijela koji Melanie očigledno tako rado još uvijek ističe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju