Serija o odlučnoj braniteljici Elizabeth Canterbury koja se ne boji pomaknuti granice prava zbog pravde, kako bi zaštitila nevine klijente

Glumica Julianna Margulies pojavljuje su u ulozi buntovne braniteljice koja će učiniti sve kako bi istjerala pravdu na vidjelo. Odvjetnica Elizabeth je lijepa i hrabra. Nikad ne oklijeva staviti cijelu svoju karijeru na kocku redovito prihvaćajući nepopularne i riskantne slučajeve, čak i kada uvelike utječu i na njen privatni život.

Proganjana nestankom njenog sina, Elizabeth i njezin suprug, profesor prava Matthew Furey (Aidan Quinn), skrasili su se u Providenceu na Rhode Islandu, u nadi da će preboljeti tragediju te učvrstiti i obnoviti svoj odnos. No ovi ciljevi kao da postaju sve dalji i nedostižniji za ovaj par, i to svaki put kada ih upravo Elizabethin posao gorko podsjeti na nedostatak pravde u vlastitim životima.

>> William Levy: Zvodniku je obitelj na prvom mjestu

Na poslu je Elizabeth okružena izvrsnim odvjetnicima, uključujući i Russella Kraussa (Ben Shenkman) koji je protjeran iz Ureda javnog tužitelja Providencea nakon što se sukobio sa svojim neetičnim šefom Zachom Willamsom (Terry Kinney). Russell se nakon toga obraća Elizabeth, jedinoj odvjetnici koja ga je bila voljna uzeti u svoj tim te on postaje glas razuma njihovog ureda. Njegov utjecaj na Elizabeth uvelike proizlazi i iz njihovog dugogodišnjeg prijateljstva. U njihovom timu je i Chester Grant (Keith Robinson), sin kongresmena koji je okrenuo leđa ocu i njegovoj politici, te Molly McConnell (Trieste Dunn), odlučna i strastvena pravnica koja brzo izražava svoj stav, pa čak i ako je suprotan onome njenih nadređenih.

Elzabeth Canterbury je neustrašiva odvjetnica čija snaga, poroci, pobjede i demoni udruženim snagama služe onima kojima je potrebno dokazati pravdu, a u to ime ona će hrabro slijediti svoje instinkte pod svaku cijenu.

Seriju možete pratiti na Novoj TV nedjeljom od 15. svibnja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju