Posebna ljepota koju čine vatrena kosa i pjegice na besprijekornom licu prepoznatljiva su obilježja poznate glumice Julliane Moore koja unatoč činjenici kako je već zakoračila u šesto desetljeće ne odustaje od uskih haljina niti se ne ustručava ogoliti ženstvena ramena

Njezina neobična ljepota već godinama očarava svjetske modne brandove koji su u njezinoj besprijekornoj figuri i baršunastoj puti prepoznali izvrsnog modela za svoje proizvode.

>>Julianne Moore: Mali prst odbio poslušnost seksi sandalama

Da je savršen primjer prirodnog izgleda poznata glumica potvrđuje svakim javnim pojavljivanjem. Tako se na svečanoj Ace Awards Gala večeri u New Yorku pojavila s decentnim make upom i kose elegantno počešljane od lica.

>>Potpuni promašaj Julianne Moore

Eliminiravši tako upečatljivost frizure i šminke koje njezine kolegice obično koriste u prekrivanju tragova starenja, Julliane je otkrila besrprijekornu kožu lica na kojoj gotovo nema bora.

Bijelom haljinom zanimljivog kroja,  spuštenih rukava i neobično rezanog dekoltea 52 godine stara glumica hrabro je istaknula vrat  za kojeg obično kažu kako je glavna tužibaba poznih godina dama.