Unatoč zabrani o golišavim haljinama modna strana dodjele nagrade Grammy bila je uzbudljiva kako se to od glazbenih zvijezda i očekivalo. Sve samo ne dosadom obilovale su toalete koje su za razliku od svojih vlasnica pokazale neposlušnost u ključnim trenucima

Haljine čija je zadaća oduševiti i ukrasiti tijela svojih vlasnica namijenjene su poziranju ispred fotoaparata, no kada se udalje od crvenog tepiha te iste skupocjene toalete čak i najboljim pozericama često otkažu poslušnost i rade po svom.

>>Umjesto glamura i ženstvenosti pokazale nedostatke

Prozirni šlep modela Keltie Colleen tako je izgubio namjenu, pa se umjesto kao decentan pokrivač golišavih nogu ponašao kao šal koji je vijorio na vjetru.

Mirandi Lambert slatke muke zadavao je prorez s kojim se  country pjevačica dobro namučila kako bi ga namjestila da se otvori u pravom trenutku.

>>10 haljina o kojima ćete maštati

Pozerica Jennifer Lopez našla se pak među najhrabrijima i na visini zadatka pazeći da njezin glavni adut - čvrsta bedra u svakom trenutku budu besprijekorna. Kako bi bezbrižno sjedila pjevačica je tako morala paziti da zavodljivi prorez ne otkrije ipak malo previše.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju