Provokativni prorezi, škakljivi i prozirni detalji te čipka na golom tijelu samo su neki od ukrasa na haljini kojima dizajneri, ali i zvijezde pokušavaju dobiti najviše pažnje na crvenom tepihu. Iako golicanje mašte može biti itekako zanimljivo i seksi ponekad u želji da budu posebne zvijezde pretjeraju ili jednostavno pogriješe

Slično je bilo i u Los Angelesu gdje je organiziran crveni tepih za premijeru filma 'Safe Haven'.

>> Bočni 'dekolte': 3 pravila protiv obješenih grudi

A kako to obično biva u prvom su planu bile elegantne haljine na vitkim tijelima. No pažnju okupljenih fotografa najviše je skupila Julianne Hough koja je posegla za golišavom haljinom.

>> Ups! Kad neposlušne haljine otkriju previše

Duga, svilena toaleta ukrašena prozirnim detaljima te prošarana perlicama naglasila je dekolte lijepe plavuše no za razliku od prednjeg dijela poleđina haljine je ipak otkrila previše.

Duboki otvor na leđima povezan s tek nekoliko končića koji su pridržavali detalje na haljini u prvi je plan stavio baršunastu kožu zvijezde filma, no s obzirom da su se prozirni materijal spuštao daleko ispod razine struka, otkrio je i polovicu stražnjice koju je Julianne pozirajući ponosno isticala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju