Uz susrete najvećih svjetskih državnika, medijima su sve zanimljivije i prve dame koje više nisu u njihovoj sjeni. Za svoje mjesto pod medijskim suncem izborile su se svojim karijerama, ali i modnim izborima

Otkada je pažnju na titulu prve dame privukla francuska modna ikona Carla Bruni, interes za javna pojavljivanja njezine nasljednice Valerie Trierweiler jednako je velik kao i u vrijeme Nicolasa Sarkozyja.

>> Ovako izgleda najelegantnija prva dama

Za to je zaslužna njezina snažna osobnost i istančan stil koji bez greške promovira eleganciju i već brendirani francuski šik.
Samouvjereno je branila modne boje svoje domovine i u ponoćno plavoj haljini na preklop kada se susrela s još jednom damom istančanog ukusa, Angelicom Riverom.

>> Koja je to dama bacila Carlu Bruni u sjenu?

Supruga novoizabranog meksičkog predsjednika 'kontrirala' je u haljini iste duljine, ali u znatno upečatljivijoj strastveno crvenoj boji.
Jedini ukras na toaleti bio je drapirani dekolte, dok je neupadljivim štiklama boje pudera spriječila previše napadan dojam.

Tako je 47 stara Valerie poznata po beskompromisnoj novinarskoj karijeri i tituli prve francuske neudate prve dame svoj životni stav preslikala i na svoj imidž jednako uspješno kao i njezina 5 godina mlađa meksička kolegica u javnosti poznata i zbog karijere glumice u sapunicama te titule jedne od najljepših Meksikanki.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju