Radim samo pet dana u tjednu, a trudim se i što češće biti s djecom za doručak i večeru. Kada snimam, za ručak dođu na set. Kad smo Brad i ja razgovarali o tome da imamo veliku obitelj uvjet je bio da ih viđamo svaki dan

Stalno snimaju nove filmove, zbog humanitarnog rada putuju na druge krajeve svijeta i uz to odgajaju šestero djece – kako Angelina Jolie i Brad Pitt uspijevaju u tome, pitaju se mnogi.

Poznato je da najljepši par Hollywooda ima cijeli tim dadilja zbog čega ih mnogi optužuju da brigu o djeci prepuštaju drugima, pa je mama Angelina odlučila stati na kraj optužbama i otkriti detaljno razrađen plan koji njoj i Bradu pomaže da nikada ne zanemare svoje mališane.

'Ja sam vikendima uvijek kod kuće, radim samo pet dana u tjednu, a trudim se i što češće biti s djecom za doručak i večeru. Kada snimam, za ručak dođu na set. Kad smo Brad i ja razgovarali o tome da imamo veliku obitelj uvjet je bio da ih viđamo svaki dan i da svugdje idu s nama', otkrila je 35-godišnja oskarovka u intervjuu za časopis Stella.

Također se pohvalila da njezin nevjenčani suprug posebno uživa kada je sam s djecom, a ona radi.

'Nije mu naporno biti sam s njima, čak ni kada moja snimanja traju po nekoliko mjeseci', izjavila je glumica.

>> Angelina pronašla svoje razloge za sreću!

>> Angelina: Ne želi brak, no planira sedmo dijete!

Angie i Brad u posljednje vrijeme u svakoj prilici ističu koliko se vole i koliko se dive jedno drugome pa je prelijepa humanitarka i ovoga puta to napravila.

'Brad je pravi muškarac u svakom smislu te riječi: divan otac, inteligentan i lijep čovjek. Učinio me ženstvenijom i blažom, uz njega obožavam činjenicu što sam žena i što mogu imati djecu', zadovoljno će Angelina. (Agencija VLM)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju