Glumica Uma Thurman tijekom svoje karijere uspješno je od očiju javnosti uspjela sačuvati svoj privatni život ne namećući svjetlima reflektora svoje troje djece nego pametno tempirajući kada će ih uvesti u svijet slavnih. A humanitarni Calvin Klein party u New Yorku pokazao se kao savršena ulaznica u svijet prestiža za Uminu najstariju kćer Mayu

Humanitarni Calvin Klein party u New Yorku bio je savršena prilika da glumica Uma Thurman u svijet slavnih uvede svoju 14 godina staru kćer Mayu iz ranijeg braka s glumcem Etanom Hawkom s kojim ima i desetogodišnjeg sina Levona.

 >>Najslađe holivudske dvojnice

Profinjena i elegantna glumica koja je prije devet mjeseci na svijet donijela i svoje treće dijete iz drugog braka, pažnju je plijenila u crnoj decentnoj haljini. Ipak za buru reakcija nije bila presudna njezina besprijekorna linija i ljepota nego frapantna sličnost sa kćerkom Mayom.

>>Poznate mame i kćeri: Kad godine nisu prepreka ljepoti

Mlada tinejdžerica u bijeloj haljinici i raspuštene kose stilom je i gracioznim držanjem, ali prije svega visokom građom, osmijehom i crtama lica izgledala kao preslika slavne mame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju