Njihova privatna vila na Sejšelima bila je opskrbljena sirom za mazanje i prokulicama koje su bogate folnom kiselinom koja pozitivno utječe na plodnost

William i Kate, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, tek su mjesec dana u braku, a već ozbiljno razmišljaju o pomlatku.

Kako bi što prije dobili nasljednika, kraljevski bračni par na medenom je mjesecu jeo isključivo hranu koja povećava plodnost, piše Vanity Fair.

Njihova privatna vila na Sejšelima bila je opskrbljena sirom za mazanje i prokulicama koje su bogate folnom kiselinom koja pozitivno utječe na plodnost.

Vanity Fair također otkriva i da su princ i princeza, kako mladenci žele da ih se oslovljava, u stanci primanja nakon vjenčanja 29. travnja gledali snimku ceremonije, a pridružio im se i princ Harry.

Svi su prasnuli u smijeh kada je kamera na balkonu kraljevske palače zumirala malu namrgođenu djeverušu Grace van Cutsem, a William je komentirao: 'Jadna Grace, izgleda prestravljeno!'

>> Kate Middleton: Jedna greška lijepe mladenke

>> Pogledajte kako Kate Middleton okreće palačinke!

Mladi vojvode odbili su ponudu princa Charlesa da poveća broj njihove posluge. Na proputovanju Kanadom i SAD-om tijekom lipnja i srpnja pratit će ih šest do deset članova osoblja, a Kate neće imati ni osobnu pomoćnicu bez obzira na to što će svakodnevno po nekoliko puta mijenjati odjeću (Agencija VLM).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju