Katie Holmes je u predahu snimanja filma 'Jack i Jill' zamijenila kućni ogrtač elegantnom odjevnom kombinacijom i u stilu Jackie O. najavila nominacije za Zlatni globus. Frizura i decentno naglašeni dekolte učinili su da Katie zablista

Nominacije u ukupno 25 kategorija objavili su Katie Holmes, Josh Duhamel i Blair Underwood zajedno s predsjednikom holivudske udruge stranih novinara Philipom Berkom u hotelu 'The Beverly Hilton'.

Elegantna Katie je uistinu blistala, a tome je pridonijela decentna bež haljina u kombinaciji s odgovarajućim cipelama i glamuroznom frizurom. Tridesetogodišnju glumicu nažalost češće možemo vidjeti u dnevnom izdanju, prljave kose i sa Suri u naručju, no u rijetkim trenucima kad nas iznenadi, stvarno ostajemo bez teksta.

>> Prljava i raščupana Suri u posjetu mami

>> Katie Holmes: Zvijezda bez šminke i frizure

Filmska borba za Zlatni globus

Najviše nominacija, njih sedam dobila je britanska drama 'Kraljev govor' ikoja i vodi u utrci za prestižnu holivudsku nagradu, a za najbolju dramu još su nominirani filmovi 'Crni labud', priča o Facebooku 'Društvena mreža', triler 'Inception' i sportska priča 'The Fighter'.

Za najbolju komediju ili mjuzikl nominirani su 'Alica u zemlji čudesa', 'Burleska', 'The Kids Are All Right', 'Red' i 'Turist'. Za najbolju TV komediju natječu se '30 Rock', 'The Bing Bang Theory', 'The Big C', 'Glee', 'Modern Family' i 'Nurse Jackie'. Za najbolju TV dramu nominirani su 'Mad Men', 'Dexterm Boardwalk Empire', 'The Good Wife' i 'The Walking Dead'.
Za najbolji strani film nominirani su 'Beautiful' (Meksiko, Španjolska), 'The Concert' (Francuska), 'The Edge' (Rusija), 'I Am Love' (Italija) i 'In a Better World' (Danska). Za najbolji animirani film natječu se 'Despicable me', 'How to Train Your Dragon', 'The Illusionist', 'Tangled' i 'Priča o igračkama 3'.

Svečana 67. dodjela Zlatnoga globusa održat će se u nedjelju, 16. siječnja, vodit će je komičar Ricky Gervais, a prenosit će se u više od 160 zemalja. (Hina)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju