Jedna od rijetkih glumica koja je poprilično rigorozna kada je u pitanju pokazivanje tijela na filmskom platnu pojavila se u pomalo iznenađujućem izdanju. Naslovnicu magazina Allure krasi upravo njezino lice i diskretno ogoljene 'nove' grudi povećane spretnim potezima Photoshopa

27 godina stara glumica Keira Knightley jedna je od rijetkih zvijezda koja je u svim ugovorima stavila klauzulu kako se na filmu neće skinuti od struka prema dolje, dok će gornji dio tijela pokazati bez problema.

>>Tko ne bi htio oči poput Keire Knightley?

Napisano- učinjeno, iako mladu glumicu ne krasi bogato poprsje bez imalo zadrške prihvatila je snimanje za magazin Allure povjerivši se u iskusne ruke renomiranog fotografa Maria Testina.

Prodorni pogled, baršunasta put te neizostavne vatreno crvene usnice Kiere na ovjekovječenim fotografijama nimalo nisu skrenule pažnju sa bitnog detalja.

>>Kada Photoshop uneredi predivan dekolte

Glumica je na fotografijama naime dobila i 'nove' grudi pomoću čarobnih poteza Photoshopa u čijim čarima priznaje uživa jer njezin dekolte  u stvarnosti je skoro pa nevidljiv.

Bez imalo zadrške otkrila je tako i svojedobno oduševljenje bogatim poprsjem s kojim je osvanula na promo plakatima za kino hit od prije par godina.

'Na posteru za film "Kralj Arthur" nisam se mogla prepoznati. U digitalnoj obradi nacrtali su mi poprsje. Izgledala sam kao rasna ljepotica. Bila sam tako ponosna na sebe' priznala je  Keira Knightley.