Jedna od rijetkih glumica koja je poprilično rigorozna kada je u pitanju pokazivanje tijela na filmskom platnu pojavila se u pomalo iznenađujućem izdanju. Naslovnicu magazina Allure krasi upravo njezino lice i diskretno ogoljene 'nove' grudi povećane spretnim potezima Photoshopa

27 godina stara glumica Keira Knightley jedna je od rijetkih zvijezda koja je u svim ugovorima stavila klauzulu kako se na filmu neće skinuti od struka prema dolje, dok će gornji dio tijela pokazati bez problema.

>>Tko ne bi htio oči poput Keire Knightley?

Napisano- učinjeno, iako mladu glumicu ne krasi bogato poprsje bez imalo zadrške prihvatila je snimanje za magazin Allure povjerivši se u iskusne ruke renomiranog fotografa Maria Testina.

Prodorni pogled, baršunasta put te neizostavne vatreno crvene usnice Kiere na ovjekovječenim fotografijama nimalo nisu skrenule pažnju sa bitnog detalja.

>>Kada Photoshop uneredi predivan dekolte

Glumica je na fotografijama naime dobila i 'nove' grudi pomoću čarobnih poteza Photoshopa u čijim čarima priznaje uživa jer njezin dekolte  u stvarnosti je skoro pa nevidljiv.

Bez imalo zadrške otkrila je tako i svojedobno oduševljenje bogatim poprsjem s kojim je osvanula na promo plakatima za kino hit od prije par godina.

'Na posteru za film "Kralj Arthur" nisam se mogla prepoznati. U digitalnoj obradi nacrtali su mi poprsje. Izgledala sam kao rasna ljepotica. Bila sam tako ponosna na sebe' priznala je  Keira Knightley.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju