Vampirsko ludilo još uvijek traje, a za to su odgovorni popularni mladi krvopije iz hit trilogije Sumrak. Jedan od njih je i glumac Kellan Lutz koji nas je počastio zanimljivim fotografijama na kojima bezbrižno šeće otkrivajući svoje snažno mišičavo tijelo kojim svoje obožavateljice jednostavno obara s nogu

Vampiri su postali popularniji nego ikad. I dok su prijašnje generacije odrastale uz starog i naboranog grofa Drakulu, ove novije doista mogu uživati u savršenim tijelima mladih i seksepilnih vampira.

Jedan od njih je i glumac Kellan Lutz koji je srca obožavateljica osvojio ulogom mladog vampira Emmeta Cullena u filmu Sumrak.

Kellen je u kratkom vremenskom razdoblju postao planetarno popularan pa su ga paparazzi počeli pratiti u stopu.

No dvadesetpetogodišnjeg glumca to uopće ne smeta pa se bez problema prošetao ispred okupljenih fotografa ignorirajući povike i bliceve, odjeven samo u crne sportske hlačice.

>> Seksi Kellan Lutz je pokazao mišiće

>> VIDEO: Obdareni vampir novo je tijelo Calvina Kleina

Čini se kako bosonogi vampir troši mnogo vremena na pravilnu prehranu i svoje tijelo općenito, jer prizor njegovog mišičavog torza doista ostavlja bez daha.

To su prepoznpoznali i iz modne kuće Calvin Klein pa je mladi Kellan postao zaštitno lice njihove linije donjeg rublja.

Nadamo se kako će ga želja za vježbanjem i dalje držati, a mi ćemo dotle uživati u njegovim fotografijama i sanjati o romantičnom vampirskom ugrizu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju