Nakon što je Elisabetta Canalis ogolila svoje tijelo kako bi podsjetila na važnost brige z aživotinje isto je učinila i britanska starleta Kelly Brook. Ona je svoje tijelo umotala u zmijsku kožu u kampanji za PETA-u

Kelly je napravila isto što i mnoge zvijezde, posudila svoje tijelo kako bi šokirala i osvijestila kampanjom koja se zalaže za zaustavljanje okrutnosti prema životinjama. I dok je Elisabetta Canalis u Los Angelesu predstavila reklamu na kojoj je potpuno gola te skreće pažnju na okrutnost prema životinjama u postupku dobivanja krzna, Kelly Brook je u Londonu podsjetila od čega se izrađuju skupocjene torbe, cipele i modni dodatci.

'Egzotičnim životinjama je mjesto u divljini, ne u vašim ormarima' je slogan koji je predstavljen neposredno pred početak tjedna mode u Londonu.

>> Elisabetta Canalis: Tijelo koje sigurno pobjeđuje

>> Gola Elisabetta Canalis pokazala ljubav prema životinjama

>> Kelly Brook: Ubojit dekolte zasjenio zamamni struk

Na plakatu na kojem želi gola oslikanog tijela u zmijsku kožu zamamna ljepotica skreće pažnju na sve što je modna industrija spreman napraviti kako bi skupocjene stvari stigle na police trgovina te u ruke fashionista koji ne mare za proces nastajanja onoga što nose.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju