Trenutno najpopularnija europska trudnica Catherine Middleton dobro 'skriva' svoj trbuščić ispod remenčića i suptilnih krojeva haljina, dok najpoznatija buduća mama američkog kontinenta Kim Kardashian to čini kao i sve ostalo u svom životu – s dozom seksepila i pretjerivanja

Kim Kadashian se niti u trudnoći nikako ne odriče outfitita u kojoj njezin bujan seksepil pršti iz svakog centimetra odjevnih komada.
Nakon što je nedavno na poslovni sastanak stigla u uskoj kožnatoj suknji, nove poslovne obaveze obavila je u pufastoj kratkoj usknji stegnutoj iznad trbuščića.

>> Kim Kardashian: Senzualna trudnica i u najobičnijem izdanju

Uz nju je odjenula usku rastezljivu majicu čiju su običnost razbili prorezi na leđima. Da upadljivost pojača na minimum starleta je na sastanak došetala u štiklama od 12 centimetara sa zlatnim detaljima vidljivim i na ogrlici od metalnih pločica.

>> Kim Kardashian: Celulitna bedra bez narančine kore samo 24 sata kasnije

Očito je da se Kim ne može niti privremeno odreći svog seksi odijevanja, a hoće li mu ostati tako slijepo vjerna i do srpnja kada očekuje djevojčicu, saznat ćemo zahvaljujući njezinoj želji i potrebi da se gotovo svaki trenutak njezinog života zabilježi kamerom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju