Iako Kim Kardashian često viđamo u minijaturnim komadima koji više otkrivaju nego pokrivaju, ovaj put medijsku pažnju je dobila na račun neobične haljinice napravljene od još neobičnijeg spužvastog materijala koji podsjeća na ronilačko odijelo

Kim Kardashian obožava medijsku pažnju i gotovo svakodnevno je viđamo na raznim događanjima, no ono čime je ovaj put privukla novinare nisu njezine bujne obline niti duge vitke noge već neobičan odabir haljine. Naime Kim je odjenula haljinicu od spužve.

Neobičan mini haljina napravljena od spužvastog materijala koji podsjeća na ronilačko odijelo prelamala se pod njezinim oblinama što je izgledalo vrlo neobično.

Jedino s čime definitivno nije pogriješila je bio odabir boja. Tridesetogodišnja ljepotica uskladila je toplu, brončanu nijansu haljine sa svojom preplanulom maslinastom puti.

>> Kim Kardashian: Vatrena haljina za putenu curu

>> Povećane usne: Ideal ljepote ili pretjerivanje?

S obzirom da je sama haljinica ukrašena bogatim zlatnim detaljima Kim nije pretjerivala s modnim dodacima, već se odlučila na diskretnu zlatnu narukvicu i lakirane štikle u boji kože.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju