Vrtoglave potpetice, remenčići i bijela boja detalji su koji krase savršenu štiklu po mjeri repera Kanyea Westa koji je u suradnji s talijanskim dizajnerom Giuseppeom Zanottijem dizajnirao model čiju je premijernu šetnju imala Kim Kardashian, ali i naša Nikolina Pišek

Bijela štikla ukrašena mnoštvom remenčića koji se nadovezuju na središnji motiv lista i koju karakterizira ultra visoka potpetica plod je suradnje svjetski poznatog 'postolara' Giuseppea Zanottija i američkog repera Kanyea Westa.

>>5 najvažnijih pravila za hodanje u štiklama

Za dizajn sandala koje nose naziv 'Cruel Summer' repera je nadahnuo njegov kompilacijski album predstavljen u rujnu prošle godine.

>>A najseksi štikle na svijetu su...

Premijerna šetnja u ovim štiklama pripala je naravno Kim Kardashian koju ni visoka trudnoća nije omela da zakorača u vrtoglavim štiklama.

A svoje saveznice za vruće ljetne dane u istom modelu prepoznala je i voditeljica Nikolina Pišek. Za razliku od Kim koja je svoje miljenice istaknula kratkom crnom haljinom, Nikolina je uz njih kombinirala dugačku suknju i topić bijele boje.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju