Pristojna i samozatajna osoba, vrijedna humanitarka i talentirana glumica kratki je opis Katherine Heigl, plavuše koja se proslavila ulogom u popularnoj seriji Uvod u anatomiju. No ono što ju čini posebnom je i njezina požrtvovnost kao humanitarke, ali i kao majke

Katherine Heigl vodii sasvim miran život te pokušava svaki slobodan trenutak provesti s obitelji, daleko od blještavila i iskrivljenih moralnih vrijednosti holivudskog svijeta.

>> Katherine Heigl: Beskrajna sreća u društvu mame i kćeri

Ova simpatična Amerikanka dio zarade redovito izdvaja i ulaže u razne udruge za pomoć djeci, bolesnima, ali i životinjama, a u njezinom velikom srcu ostaje još puno mjesta za obitelj koja je svakom godinom sve brojnija.

>> Holivudska slatkica kojoj je teško odoljeti!

Nakon što je prije dvije godine usvojila prekrasnu djevojčicu Naleigh iz Koreje Katherine je to učinila još jednom. Prije mjesec dana još je jedna djevojčica dobila topao, a simpatična glumica konačno ju je odlučila pokazati javnosti.

Tamnoputa lutkica od svega nekoliko mjeseci odjevena u ljubičastu trenirku znatiželjno je promatrala svijet oko sebe, a njezina brižna majka gurajući kolica pratila je svaki njezin pokret.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju