Muškarci i žene različito gledaju na gotovo svaki segment života. Sukladno tome kriteriji koje primjenjuju na izgled suprotnog ili istog spola vrlo često nisu na istoj valnoj duljini. To je dokazalo i najnovije istraživanje na tome - koja vam je žena najviše seksi

Anketa od 2 tisuće ispitanih žena i muškaraca s pitanjem koja vam je ženska osoba najviše seksi, pokazala je da se ženska ljepota itekako nalazi u oku promatrača.

Za četvrtinu žena najpoželjnije tijelo tako ima pjevačica Beyonce, dok se jedan od pet divi tijelu seksepilne Megan Fox. Većina žena smatra da Beyonce ima i lijepi dekolte.

Silikonska posvuduša Jordan, pravim imenom Katie Price, izgubila je privlačnost ne samo u ženskim, već i u muškim očima, pa je jednoglasno izabrana kao najmanje poželjna slavna žena.

Ni izrazito mršavo tijelo Victorije Beckham ne prolazi puno bolje, pa je proglašena najgorom figurom, i to od oba spola. Većina žena smatra da Beyonce ima i lijepe grudi, a 23 posto njim drži da pjevačica ima najljepši dekolte.

Angelina Jolie i Megan Fox po kriterijima muškaraca imaju najljepše oči, s tim da je Angelina dobila jedan postotak više od svoje mlađe kolegice.

Najprivlačnije lice ima britanska glumica Keira Knightley, i to prema mišljenu oba spola, dok je Jennifer Aniston na drugom mjestu sa samo jednim postotkom glasova manje.

Beyonce: Najviše sam seksi kad izađem ispod tuša

No, kad je kosa u pitanju, Jennifer, pokazalo se i ovaj put, nema konkurencije. Iako nakon razvoda od Brad Pitta Jennifer još uvijek nije pronašla ljubavnu sreću, većina muškaraca bi se najradije skrasila upravo s njom, a 28 posto ih kaže da je upravo ona žena kojom bi se najradije oženili.

Megan Fox: 'Žene me smatraju lakom'

Bradova sadašnja partnerica Angelina u toj je kategoriji dobila tek četiri posto glasova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju