Jessica Alba i Katie Holmes trenutno su jedne od najpopularnijih holivudskih mama za što su zaslužne njihove prekrasne kćerkice koje su već sada najfotografiranije poznate klinke. Iako su gotovo vršnjakinje i vode sličan život pod povećalom Honor i Suri su potpuno različite

Iako je između mama vrlo mala razlika u godinama, a Suri i Honor su gotovo vršnjakinje, glumice imaju potpuno drugačiji odgoj i način života.

Jessicu Albu uvijek susrećemo u šetnji gradom ili u parku, a njezina je mala nasljednica uvijek nasmijana. Tako su i ovaj put prošetale gradom u usklađenim trendi kombinacijama.

Obje su imale uske traperice, a za razliku od mame koja je preko bijelog topa ogrnula dugi sako i iskombinirala ga uz crne balerinke te izgledala vrlo elegantno, četverogodišnja Honor je u jaknici na duplo kopčanje i čizmicama izgledala kao prava mala frajerica.

>> Jessica Aba: Isti izraz lica mame i kćeri

>> Suri u spavaćici i bez cipela u šopingu

S druge strane Katie Holmes i Suri dan su provele u sunčanom Pittsburghu gdje tata Tom Cruise snima novi film. Katie je odjenula uske traperice, bijelu majicu i široku crnu jaknu te crne gležnjače od brušene kože.

Malena 5 godina stara Suri je kao i obično namrgođena i golišava šetala pored majke s dudom u ustima u ružičastoj majici i kratkoj crnoj vesti, bijeloj suknjici i sandalama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju