Dramska serija 'Posljednje utočište' uz zgodnog Scotta Speedmana kojeg smo upoznale u seriji 'Felicity' , predstavlja i dvije prekrasne mlade gllumice - Autumn Reeser i Daisy Betts

Sigurno se sjećate preslatke Felicity, iz istoimene serije koja je slušala srce i nakon mature krenula za dečkom, u kojeg je bila zaljubljena cijelu srednju školu, u New York!

Scott Speedman je svakako bio zgodan tada, no drago nam je što su ga godine itekako mazile te će ove jeseni ponovo 'zagrijati' male ekrane u novoj dramskoj seriji, Posljednje utočište (Last resort), čija se premijera već mjesecima željno iščekuje.

Izuzetnu glumačku postavu također čine i dvije prekrasne mlade glumice, Autumn Reeser i Daisy Betts. Felicity nije bilo nimalo lako 'uloviti' Speedmana, no jednoj od ove dvije glumice moglo bi to poći za rukom, budući da su osuđeni jedno na drugo, bilo kao članovi posade u podmornici ili kao bjegunci.

Nikako se ne možemo odlučiti čiji stil nam se više sviđa – Reeser je svakako lijepa, no Daisy Betts je ovu uniformu itekako učinila ženstvenom, a to nije nimalo lako!

Koja se vama više sviđa?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju