Ultimativna pobjednica po pitanju glamuroznih toaleta kojima uvijek ostavlja snažan dojam, ljubiteljica kratkog kojim rado ističe isklesane noge i bedra bez celulita ono je što definira stil latino zavodnice Jennifer Lopez. Baš zato su izdanja u kojima je zakopčana do grla i odjevena u hlače doista vrijedna pažnje

Javna pojavljivanja latino dive Jennifer Lopez u modnom su smislu isplanirana do posljednjeg detalja. Atraktivne toalete koje ističu obline i isklesane noge  baš uvijek prednjače pred manje zahtjevnim odjevnim komadima.

>>Jennifer Lopez stvarno može sve

No jednakom brzinom kojom se uvijek iznova uspjeva lansirati u sam vrh zvjezdane orbite, J. Lo polazi za rukom transformirati se iz pjevačke dive u skromnu glumicu.

>>J.Lo: Photoshopom stanjena bedra i izdužene noge

Za premijeru filma 'Parker' pojavila se u kombinaciji lišenoj glamura i lica slatkice kojim osvaja na prvu ukrašenog decentnim make upom i uokvirenog slapovima savršenih smeđih pramenova.

No najviše pažnje privukla je kombinacijom kariranih hlača visokog struka i košulje crno bijelog dezena koja je uvučena u hlače i zakopčana do grla otkrila ženstvenu stranu latino dive, ali i lice sklono konzervativnom izgledu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju