Angelina Jolie je u jednostavnoj crno bijeloj kombinaciji na dodjeli Film Critics Circle Awards nagrada u New Yorku svojom elegantnom pojavom uspjela zasjeniti sve. Njezina mršava silueta došla je do izražaja u uskoj kožnoj suknji koju je odjenula u kombinaciji s bijelom svilenom košuljom, a raskošna frizura dala je naslutiti kako holivudska glumica inspiraciju traži u britanskom kraljevstvu

Glumica i redateljica filma 'U zemlji krvi i meda' u potpunosti je skrenula pažnju sa supruga koji je bio nominiran te primio nagradu za najboljeg glumca za ostvarenja u filmovima 'Moneyball' i 'The Tree of Life'.

Angelini je to uspjelo naizgled jednostavnom, no pomno odabranom crno-bijelom kombinacijom koju je podigla smaragdno zelenim nakitom, naušnicama i ogrlicom s velikim privjeskom. Za dodatnu dozu elegancije zaslužne su crne štikle te clutch torbica.

>> Angelina Jolie: Blijeda put i zelene oči u prvom planu

>> Catherine Middleton: Čipka joj tako dobro pristaje

Za odličan izgled zaslužna je i nešto drugačija frizura koju je Angelina pokazala na filmskom festivalu u Palm Springsu te na Film Critics Circle Awards dodjeli, a neodoljivo podsjeća na lokne koje su zaštitni znak vojvotkinje Catherine Middleton.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju