Prilikom nedavnog službenog posjeta princa Williama i vojvotkinje Catherine Danskoj, komplimenti mladom kraljevskom paru nisu prestali pristizati. Njihova uglađenost i pristupačnost oduševili su mnoge oči uprte u njih koje su čak primijetile i naznake trudnoće popularne vojvotkinje

Mladi britanski kraljevski par prilikom službenog posjeta Danskoj, gdje su se susreli s princem Frederikom i njegovom suprugom Mary, dobili su same pohvale zbog svoje opuštenosti i šarmantnosti. Tada su posjetili i UNICEF-ov sabirni centar gdje su pakirali pakete humanitarne pomoći za unesrećene u Africi.

Dok je princ William, kao i ostali okupljeni, kušao pastu od kikirikija koja se zbog svoje kalorične vrijednosti daje pothranjenoj djeci, vojvotkinja Catherine ju je ljubazno odbila. Kako se zbog mogućih alergijskih reakcija kod nerođene djece ta pasta ne preporuča trudnicama, prve glasina o njezinom drugom stanju već su se počele širiti.

>> Crveni kaput i visoke pete 'probudile' imidž Catherine Middleton

>> Vilenjački izgled Catherine Middleton

Crveni strukirani kaput, idealan za njezinu građu, nije otkrivao trbuščić, ali ambiciozni svjedoci događaja tvrdili su kako se Catherine često znakovito držala upravo za taj dio tijela.

Službeni glasnogovornik kraljevskog para nije želio niti potvrditi niti negirati najnovije glasine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju