Kreativni tim koji se krije iza naziva House of Gaga zaslužan je za kostime u kojima je pjevačica nastupila na dodjeli MTV nagrada održanih u Belfastu. Uz titula modne ikone za 2011. koju joj je dodijelilo Vijeće modnih dizajnera Amerike ranije ove godine, okitila se i sa šest nagrada, između ostalog i za najbolju žensku izvođačicu

Na dodjeli MTV European nagrada s najviše kipića nagrađeni su Justin Bieber i Lady Gaga. Uz nagradu za najbolju žensku izvođačicu dobila je i nagradu za najbolju pjesmu te video za singl 'Born this way', dok je Justin Bieber nagrađen za najboljeg pop izvođača.

Uz atraktivne nastupe te golog muškarca koji je na pozornici zaprepastio domaćicu showa Hayden Panettiere, isticale su se i modne kreacije. Lady Gagu je naravno teško zasjeniti, a tim dizajnera okupljenih pod nazivom Hous of Gaga i ovaj su put napravili odličan posao.

Pjevačica je na dodjelu održanu u Belfastu stigla u dugoj i zatvorenoj srebrnoj haljini iz kolekcije Paco Rabanne proljeće/ljeto 2012. , a nagardu je primila u bijeloj kreaciji s velikom maskom na glavi. Nastupila je u sličnoj kreaciji u trendi jesenskoj boji vina, a nastupom zasjenila sve druge izvođače.

Ostale nagrade dobili su Bruno Mars, Emniem i Katy Perry. Grupa Queen dobila je nagradu kao globalna ikona za njihova dosadašnja postignuća.

Katy Perry je dobila nagradu za najbolji nastup uživo, a američki bend Thrty Seconds to Mars nagradu za najbolji alternativni album. Eminem je proglašen najboljim hip hop izvođačem, a Linkin Park najboljim rock bendom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju