Ekstravagantna američka pjevačica Lady Gaga s tri nagrade i kanadska tinejdžerska zvijezda Justin Bieber proglašeni su u nedjelju u Madridu najboljim umjetnicima godine na svečanoj dodjeli glazbenih nagrada MTV Europe Music Awards

Proglašena najboljom izvođačicom godine, 24-godišnja Lady Gaga trijumfirala je osvojivši i nagrade za najbolju pop umjetnicu i pjesmu godine za 'Bad Romance'.

Već je pokupila osam nagrada na MTV Video Music Awards 2010. u rujnu u Los Angelesu, među kojima za najbolji video spot za 'Bad Romance'.

Kose boje limuna, u haljini od prozirne plastike, Lady Gaga je osvajanje nagrade pozdravila u izravnom javljanju s pozornice u Budimpešti, gdje je imala koncert u vrijeme dodjele u Madridu.

Ona je premoćno pobijedila svoju suparnicu Katy Perry, još jednu favoritkinju s pet nominacija, koja se morala zadovoljiti jednom nagradom za najbolji video spot ('California Gurls').

Mlađahni Justin Bieber osvojio je nagradu za najboljeg izvođača i najbolju novu nadu.

>> Eva Longoria: Najduže trepavice crvenog tepiha

>> Darujemo vam žestoku biografiju od Lady Gagi

Svečanost emitiranu uživo u čitavom svijetu, koju je pratilo 46 milijuna obožavatelja, vodila je 'kućanica' Eva Longoria, presvukavši se u deset različitih toaleta tijekom večeri (Hina).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju