Svi obožavatelji serije već od ponedjeljka mogu ponovno nastaviti pratiti sudbinu lijepe Lare (Doris Pinčić) koja razapeta između dvije ljubavi postaje sve očajnija

Nikša (Stefan Kapičić) je sve ljubomorniji na Jašu te će se tako odlučiti na koban potez. Sredinom tjedna Jaša (Ivan Herceg) će 'oteti' Laru te je pokušati uvjeriti kako su njih dvoje suđeni jedno drugome.

>> Koga to ljubi Ivan Herceg?

Glumačkoj ekipi trenutno najpopularnije hrvatske serije priključit će se i jedan mlađahni glumac. Već u ponedjeljak gledatelji će moći upoznati dječaka Filipa kojeg tumači Franko Jakovčević.

>> Otkrijte modnu tajnu serije Larin izbor

Nakon razočarenja u brak i supruga Alena (Mladen Vulić), Vjeri (Tamara Garbajs) će novu nadu u život unijeti dječak Filip kojeg će sresti u samostanu. Ulogu dječaka dobio je desetogodišnji Franko Jakovčević koji je već u glumačkim krugovima prava mala zvijezda. Naime ovaj dječak utjelovio je i malenog Stipu u ljubavnoj komediji Vlatke Vorkapić 'Sonja i bik'. Tamo se na setu družio s ponajboljim hrvatskim glumcima poput Ive Gregurevića. Snimanje ovog filma otvorilo mu je vrata da zaigra i u jednom velikom i uspješnom TV projektu kao što je 'Larin izbor'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju