Elizabeth Hurley je holivudska ljepotica koja maksimalno ulaže u svoj izgled. Osim što je krasi raskošan dekolte i vitko tijelo, glumica nije pala pod utjecaj holivudskog plastičnog izgleda već s ponosom nosi svoje godine, ali i prave pravcate bore

Elizabeth Hurley je poznata po svojoj opsjednutosti izgledom i pravilnom prehranom.

Na jednom britanskom javnom događanju Liz se pojavila u elegantnoj bijeloj haljini koja je naglasila sve njezine atribute, ali i s čudnovatim glomaznim cvijetom u kosi, velikim gotovo kao i njezina glava.

Duboki raskošni dekolte ponovno je bio u prvom planu, a vitka linija i mišičave noge dokaz su kako 45 godina stara glumica puno radi na sebi.

Elizabeth već godinama živi maksimalno zdrav život zbog čeka se sa sinom Damienom preselila na farmu na jugozapadu Engleske gdje se posvetila uzgoju vlastite organske hrane.

>> Elizabeth Hurley kao raskošna koketa

>> Hurley vs Hunter – borba dekoltea

Većinu vremena provodi vježbajući, ali za razliku od brojnih holivudskih ljepotica nikada se nije podvrgnula niti jednoj estetskoj operaciji što se može i primijetiti, jer pogledate li njezino lice vidjet ćete prave pravcate bore što je vrlo rijetka pojava u showbizz krugovima.

No bez obzira na bore Liz je prava ljepotica i jako dobro zna nositi svoje godine.

Nadamo se kako će upravo ona biti primjer mlađim kolegicama koje već u dvadesetima odlaze pod nož bezuspješno pokušavajući zaustaviti vrijeme.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju