LIako joj je do termina trudnoće ostalo svega desetak dana Ljupka Gojić uživa u ispijanju kave na zagrebačkoj špici. Lijepa mama se prošetala u jednostavnoj kombinaciji koja je naglasila njezinu lijepu trudničku liniju

Jedna od najpoznatijih i najuspješnijih hrvatskih manekenki Ljupka Gojić unatoč visokom stupnju trudnoće veselo i neopterećeno šeće gradom te vrijeme provodi u društvu prijateljica i kolegica s modnih pista.

Atraktivna 29 godina stara mama centrom Zagreba se prošetala ponosno pokazujući svoj trudnički trbuščić, a za špicu je odabrala dugu sivu haljinu, gumene čizmice i kožnu jaknu.

Kao zanimljiv detalj dnevne kombinacije svakako je bila velika, zelena torba te šarena marama s crvenim detaljima.

Iako je manekenstvo njezina najveća ljubav Ljupka uspješno obavlja i posao dizajnerice što se u može primijetiti po velikoj popularnosti njezine linije odjeće Jolie Petite za kojom je poludjela cijela Hrvatska.

>> Jolie Petite djevojčice spremne su za zimu

>>Ljupka Gojić pokazala kćerkicu Janu

No u njezinom životu ostaje dovoljno mjesta i za majčinstvo pa će tako za svega desetak dana po drugi puta postati majka još jedne djevojčice. Njezina starija kćer Jana sada ima dvije godine.