U elitnom londonskom klubu Madonna je u krugu najbližih prijatelja te svoje kćerke Lourdes proslavila svoj 52. rođendan. Dok je prije točno tjedan dana izgledala odgovarajuće svojim godinama, danas već izgleda dvadesetak godina mlađe

Botoks je dio redovite njege lica pop kraljice Madonne. Ona to nikada nije krila, a svaki pokušaj negiranja zatezanja lica pop dive bi zaista bio neuvjerljiv.

Nekoliko dana prije svog rođendana u 'Shoreditch Houseu', elitnom londonskom klubu rezerviranom samo za članove, priredila je malo slavlje za svoj najuži krug prijatelja, kćer Lourdes te partnera Jesusa Luza.

U klubu se pojavila s Lourdes koji izgleda kao identično kao i majka u 80-im godinama, dok je mama Madonna u srebrnoj haljini od satena istakla svoje tijelo izvježbano jogom, teretanom i plivanjem.

Premda sljedbenica kabale, križ je imala na lančiću, ali i na torbi dok je njezina 13 godina stara kćer oko vrata nosila krunicu.

>> Ovako izgleda Madonnino lice bez botoksa

>> Madonna u trenirci i bez šminke

No, prije dosljednog tjelesnog izgleda i nedosljednih vjerskih konotacija, u oči upada njezino glatko i zategnuto lice koje je prije samo tjedan dana bilo prošarano borama oko očiju te na čelu.

Dok se mnoge žene za svoj rođendan počaste novom frizurom, mladošću opsjednuta pjevačica ne pristaje na ništa manje od barem dva desetljeća mlađeg lica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju