Nakon višemjesečnih medijskih nagađanja o trudnoći 40-godišnje Mariah Carey, pop diva je napokon i sama potvrdila glasinu koju ionako ne bi dugo mogla držati skrivenu

'Da, trudna sam. To je istina. Bilo je to dugo putovanje. Bilo mi je teško jer sam se trudila tu informaciju sakriti od medija', rekla je pjevačica koja je u braku s američkim glumcem i reperom Nickom Cannonom.

Dok je za američke medije govorila o trudnoći Mariah se prisjetila pobačaja prije dvije godine. 'To me dovelo do stvarno mračnog stanja s kojim sam se teško borila', rekla je.

No, o trudnoći nitko ne želi govori, ni Mariah, ni njezin suprug, niti njezina glasnogovornica, niti njezini prijatelji. Čini se kako se boje da ne ureknu trudnoću koja joj je napokon vratila osmijeh na lice, jer je posljednje dvije godine bila očajna zbog fizičkog stanja i nemogućnosti da nakon pobačaja ponovno zatrudni.

>> Mariah Carey zna kako naglasiti zamamne obline

>> Mariah Carey nadmudrila i Photoshop

Mariah i Nick su se vjenčali 2008. godine i to nakon samo šest tjedana poznanstva. Ceremonija vjenčanja održana je na privatnom otoku u vlasništvu pjevačice u sklopu Bahama. Iako se zbog kratkog poznanstva očekivalo kako brak neće potrajati, par je od prvog dana nerazdvojan. Štoviše, obožavaju se, zbog čega su nedavno obnovili bračne zavjete, a sada će bračnu sreću okruniti i djetetom.

Šuškanja o njezinoj trudnoći krenula su u svibnju ove godine kada je viđena ispred losanđeleske klinike za porode. Budući da nije željela detaljnije govoriti o trudnoći, nije sigurno kada bi trebala roditi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju