Blizanke Marion i Tabitha kao i mnoge djevojčice žele izraziti svoju kreativnost i kroz odjeću ne dopuštajući da samo mama Sarah Jessica Parker ima jedini glas prilikom izbora 'krpica'. Mama je bila modno osviještena Carrie, ali niti njezine princeze ne zaostaju u maštovitom modnom pristupu

Kao što je Harper Seven razbila mit po kojemu sve djevojčice moraju biti odjevene isključivo u nijanse ružičaste, tako su i Marion i Tabitha pokazale kako blizanke mogu biti odjevene u sličnu odjeću, ali svaka sa izražavanjem vlastite osobnosti.

>> Marion i Tabitha: Ružičaste hlačice za njujorške slatkice

Kako izgleda takvo kaotično-skladno zajedništvo pokazale su i pri odlasku u vrtić u identičnim čizmicama te kaputićima istog kroja, ali različitih boja.

>> Marion i Tabitha: Slatke blizanke spremne za zimu

Odabrale su i različite tajice s prugama te cvjetne motive na sukn jicama baš kao i boje vunenih kapa. Zajednički dio stylinga bile su pletenice napravljene s različitim gumicama za kosu.

Dvije godine stare djevojčice bile su zadovoljne svojim imidžem šarenih lutkica iz kutije s igračkama u kojem je glavni modni kriterij eksplozija maštovitosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju