Vladari zagrebačkih ledenih površina, hokejaši Medveščaka će prvi puta zaigrati u Areni, a u četiri dana podržat će ih preko 60 tisuća navijača i navijačica koji će u jedan glas izvikivati 'ZIG ZAG Medveščak'

Ledena bajka koja će se 21., 23., 25. i 28. siječnja održati u zagrebačkoj Areni u prvi će plan staviti hokejaše Medveščaka i miljenike domaće publike koja ih podržava na svakoj utakmici glasnim uzvicima 'ZIG ZAG Medveščak'.

Uz posjetitelje i ljubitelje ovog zimskog sporta u publici je uvijek prisutan i veliki broj posjetiteljica koje uz navijanje uživaju i u majstorijama zgodnih hokejaša.

>> VIDEO: Medvjedi i gaćice bacili modu u drugi plan na Fashion.hr-u

Iako su u klub Medveščak došli od svuda, svi su oni zagrebački dečki koji su zajedničkim snagama vratili slavu hokeju, a svojim rezultatima pokazali kako znaju, žele i mogu.

Kanađani John Hečimović, Joel Prpic, Mike Prpic i Jadran Beljo, Amerikanac Andy Sertich te Michael Novak, koji se rodio u Zagrebu, ali je odrastao u Kneževini Lihtenštajn, za Medveščak su zaigrali prvenstveno zbog hrvatskih korijena.

U Areni nas već sutra očekuje prava ledena poslastica, a za sve vas koji ćete čvrsto stiskati palčeve tijekom sutrašnje utakmice evo malog podsjetnika kako dečki izgledaju kada sa sebe skinu tešku opremu koja ih štiti od ozljeda tijekom igre. Čisto da znate za koga navijate!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju