Voditeljica Nove TV Mia Kovačić do sada u javnosti nikada nije govorila o svom intimnom životu. Stoga je u svom intervju u kojem po prvi puta govori o vezi s Ivorom Vucelićem izazvao veliki interes javnosti

Oduvijek je krila svoje ljubavi, simpatije i nakane, a medijima je na svako pitanje o privatnom životu ne zatvarala, već zalupila vratima. No, nije Mia tvrdi orah, pa je dušu otvorila Storyju i ispričala neke pojedinosti u vezi s Ivorom Vucelićem. Budući da oboje rade 'od jutra do sutra', Mia je svoju priču o odabraniku Ivoru započela upravo oko vremena koje odvajaju jedno za drugo.

'Iako puno radimo, itekako provodimo vrijeme zajedno. Uvijek ukrademo deset minuta. Ivor me odveze na posao i vrati s posla ili se vidimo u nekoj pauzi. No, nije to samo deset minuta, imamo cijeli jedan dio dana, kada obilazimo nećake i obitelj', kaže Mia kojoj je Ivor javno iskazao ljubav putem pjesme koju je Miji otpjevala Martina Vrbos. A na pitanje kako je doživjela takav javni iskaz ljubavi, voditeljica je rekla:

'On je cijeli takav. To je nešto od čega padneš u nesvijest. E, pa meni se to dogodilo i presretna sam. S time se ne mogu pohvaliti, ali to želim svakoj ženi. A Ivor je dosad tu gestu nadmašio stotinu puta. Jako je pažljiv i razmišlja o drugoj strani. Znam mu vratiti, ali ne u smislu da se očekuje nešto jednako veliko, nego radim geste po srcu i duhu. Detalji su važniji od velikih gesta'.

Da zaključimo Mijin odnos prema muškarcima i poimanje istih, reći ćemo kako voditeljica vrlo dobro zna što želi, i to na pametan način i dobije. No, ne iskorištava, već ljubavlju vraća ljubav i brine o osjećajima partnera.

>> Nikolina Pišek i Mia Kovačić kao šafran i ciklama

>> Mia i Ivana: Tajna odličnog izgleda voditeljica Nove TV

'Muškarac za mene predstavlja moj drugi pol. Mislim da moramo biti slični. Različitost se privlači, ali za ostvarivanje dugotrajne veze morate imati iste interese. U protivnom ćeš ga pokušati mijenjati, a to je najveća pogreška koju žene vole raditi. Onda radije neću biti s njim, jer očigledno nije za mene. Muškarac ti, prije svega, mora biti prijatelj. Mora biti ambiciozan, racionalan - i mora biti muškarac. Volim da je muško muško, da me zagrli i da me zaštiti. Ali ja moram biti na njegovoj razini', zaključila je lijepa voditeljica, manekenka i dizajnerica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju