Nakon što je za ulogu anoreksične balerine u oskarom nagrađenom filmu 'Crni labud' morala proći kroz mukotrpno razdoblje gladovanja, a sve kako bi dobila liniju plesačice, Mila Kunis vrlo brzo je morala postati bucka

Riječ je o novom filmu 'Blood Ties' u kojem Mila glumi djevojku koja radi kao mehaničar, a za koji je ponovno trebala napraviti drastičnu promjenu izgleda i nabaciti kilograme koje je uz velike napore izgubila za prijašnji angažman.

>> Je li Mila Kunis nova Angelina Jolie?

>> Otkrivena tajna blistavog izgleda Mile Kunis

Iako joj novi kilogramu uopće loše ne pristaju, Mila je za časopis Vanity Fair priznala kako se njezino tijelo nakon rigorozne dijete za ulogu anoreksične balerine potpuno promijenilo.

'Nakon što sam se ponovno trebala udebljati dogodilo se nešto neobično. Počela sam se debljati na neobičnim mjestima i na potpuno drugačiji način, ali drago mi je što sam uspjela jer sam sama sebi dokazala da snaga volje u kombinaciji sa zacrtanim ciljem mogu biti vrlo snažan motivator', izjavila je Amerikanka ukrainskih korijena koja je za ulogu u trileru 'Crni labud' bila nominirana za Zlatni globus i osvojila nagradu Marcello Mastroianni za najbolju mladu glumicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju