Iako nam je prije više od 10 godina bilo čudno gledati Severinu koja je skupe i vrtoglavo visoke štikle obula na bijele sokne, danas to rade i neke holivudske zvijezde poput Mische Barton

Nekadašnja holivudska slatkica Mischa Barton posljednjih se godinu dana borila s depresijom, alkoholom i težinom. Gomilala je kilograme, gubila je uloge, a samim time i poziciju uzora zvijezdama opčinjenih tinejdžerki.

Unazad nekoliko mjeseci glumica se na javnim pojavljivanjima nastojala pokazati u izdanjima koja su bila na tragu njezinih slavnih dana.

Fotografija koja je prikazuje pri izlasku iz poznatog restorana u Los Angelesu, otkriva Mischinu mršaviju figuru naglašenu s trendi haljinom s točkicama. Crveni ruž s usnama sjajno pristaje uz njezinu plavu kosu ukrašenu romantičnom mašnicom.

No, ono što prije svega upada u oči su štikle ispod kojih je glumica obula bijele sokne.

>> Mischa Barton otvorila sezonu celulita

>> Mischa ima novu frizuru i staru odjeću

Ako vam se taj look čini poznat, podsjetit ćemo vas na našu Severinu koja je tu kombinaciju pokazala još u vrijeme 'Djevojke sa sela'. Po svemu sudeći, holivudske djevojke sličnije su onima sa sela puno više nego što nam se to na prvi pogled čini.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju