Iako nam je prije više od 10 godina bilo čudno gledati Severinu koja je skupe i vrtoglavo visoke štikle obula na bijele sokne, danas to rade i neke holivudske zvijezde poput Mische Barton

Nekadašnja holivudska slatkica Mischa Barton posljednjih se godinu dana borila s depresijom, alkoholom i težinom. Gomilala je kilograme, gubila je uloge, a samim time i poziciju uzora zvijezdama opčinjenih tinejdžerki.

Unazad nekoliko mjeseci glumica se na javnim pojavljivanjima nastojala pokazati u izdanjima koja su bila na tragu njezinih slavnih dana.

Fotografija koja je prikazuje pri izlasku iz poznatog restorana u Los Angelesu, otkriva Mischinu mršaviju figuru naglašenu s trendi haljinom s točkicama. Crveni ruž s usnama sjajno pristaje uz njezinu plavu kosu ukrašenu romantičnom mašnicom.

No, ono što prije svega upada u oči su štikle ispod kojih je glumica obula bijele sokne.

>> Mischa Barton otvorila sezonu celulita

>> Mischa ima novu frizuru i staru odjeću

Ako vam se taj look čini poznat, podsjetit ćemo vas na našu Severinu koja je tu kombinaciju pokazala još u vrijeme 'Djevojke sa sela'. Po svemu sudeći, holivudske djevojke sličnije su onima sa sela puno više nego što nam se to na prvi pogled čini.