Nova Miss Hrvatske Katarina Banić izazivala je pažnju ne samo titulomi već i navodnom ljubavnom vezom s Misterom Hrvatske Radovanom Stošićem. Lijepa Kata odlučila je progovoriti o napisima, ali i o ljubomori koja je vladala ovogodišnjim natjecanjem

Iako su se mediji raspisali o tome kako je je između nove Miss Hrvatske Katarina Banić i Mistera Hrvatske Radovana Stošića planula ljubav, Katarina je odlučila stati glasinama na kraj.

Lijepa Misica demantirala je priče o ljubavnoj vezi dodajuću kako joj je Radovan jako dobar prijatelj te da joj se sviđa kao osoba.

Dvadesetogodišnja Triljanka raspričala se i o ljubomori koja je na ovogodišnjem izboru za Miss vladala između natjecateljicama.

'Nakon što sam proglašena Misicom, primijetila sam poglede. Provele smo zajedno puno vremena, pa su mi se barem mogle javiti i čestitati.' izjavila je Katarina koja je posljednjih nekoliko dana još uvijek slavila pobjedu jer u rodnom Trilju 'fešta' još uvijek traje.

>> Misica i Mister Hrvatske u ljubavnoj vezi?

Osim što je proglašena najljepšom Hrvaticom, Katarina je sportašica, studentica i govori čak tri strana jezika pa smo sigurni kako će na izboru za Miss Svijeta naša predstavnica imati za reći puno više od legendarnog odgovora 'It's OK!'.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju