Misica Katarina Prnjak doista se može pohvaliti savršenom linijom koja je već sada spremna za veliko svjetsko natjecanje koje će se održati u Londonu. Atraktivna brineta ljeto provodi u Šibeniku uživajući u suncu i kupanju, a njezino vitko tijelo ostavlja bez daha

Aktualna Miss Hrvatske Katarina Prnjak slobodno vrijeme koristi za odmor i kupanje.

Kao što se i vidi iz priloženog atraktivna Šibenčanka već je spremna za nadolazeći izbor Miss Svijeta koji će se ove jeseni održati u Londonu, a za koji brojne obveze tek počinju.

Vruć ljetni dan provela je u hotelskom naselju Solaris kraj rodnog grada, a do luksuznih bazena se prošetala u bijelom topu, traper minici na tregre i japankama s ukrasnim cvijetom.

Katarinina zavidna ljepota nije mogla proći ne zapaženo. Minijaturni šareni bikini bez naramenica naglasio je njezinu čvrstu, vitku figuru i preplanuli ten čime je još jednom potvrdila zašto je baš ona odnijela ovogodišnju titulu najljepše Hrvatice.

>> Miss i Mister Hrvatske su Katarina Prnjak i Vanja Grgec

>> Misica otkrila višak kilograma na plaži

Nadamo se da će lijepa brineta biti uspješnija od svoje imenjakinje i prošlogodišnje misice Katarine Banić koja se na svjetskom izboru održanom u Kini na žalost nije uspjela plasirati niti među prvih 25 ljepotica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju