Marko Grubnić svoju titulu Modnog Mačka itekako mazi i njeguje te je za svoje ulickavanje i uređivanje potrošio nevjerojatnih 116 tisuća kuna. A njegova modna mačkica, odnosno uzor koji slijepo kopira jest jedna i jedina Victoria Beckham

Dvadeset i osam godina star stilist, Marko Grubnić ne krije koliko novaca troši na modne krpice i uređivanje. Tako je Modni Mačak, prenosi 24 sata, na sebe dosada potrošio 116 tisuća kuna.

Krzno, koža i najskuplji materijali jedino su što priznaje, tako da se u njegovom ormaru nalazi garderoba najpoznatijim modnih imena poput Gucci, Dolce&Gabbana te Roberto Cavalli.

Dva modna brenda od kojih modnim ovisnicama odmah počnu klecati koljena, Louis Vuitton te Hermes poznati po svojim kultnim torbama LV Speedy i Birkin također su dio njegovom stilskog izričaja.

Victoria prljavih nogu u poderanim hlačama

No, glavni uzor i misao vodilja u oblikovanju stilu je Victoria Beckham. Vaš kao i ona voli uske traperice, dizajnerske torbe, krznene modne dodatke i prsluke. Šešir na njegovoj se glavi pojavi nedugo nakon što se ona pokazala s istim takvim na naslovnoj strani.

Victoria Beckham je ovisna o torbama

Jesmo li u pravu, provjerite sami!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju