Pariz je ugostio Monicu Bellucci koja je u francusku prijestolnicu stigla kako bi promovirala najnoviji film 'Des gens qui s'embrassent'. Za dolazak na crveni tepih talijanska glumica odabrala je vatreno crvenu koktel haljinu od čipke koja je savršeno naglasila svu njezinu putenost i ljepotu

Haljine satkane od najfinije čipke u posljednje su vrijeme odabir brojnih dama na crvenim tepisima, a za premijeru najnovijeg filma delikatni materijal odabrala je najuvjerljivija ambasadorica seksepila i otmjenosti, Monica Bellucci.

>>Monica Bellucci: Ljepota u 49. bez virtualnog kista

Vatreno crvena koktel haljina od čipke satkane u cvjetove naglasila je svu putenost Monice Bellucci

Vatreno crvena koktel haljina od čipke satkane u cvjetove naglasila je svu putenost glumice koja je pariškoj večeri udahnula prizvuk talijanske strasti.

>>Princeza Letizia pokazala kraljevsko lice čipke

Uz elegantnu, ali upečatljivu haljinu glumica je odabrala crnu mini večernju torbicu i vrtoglave crne štikle obožavanog Christiana Loubotina.

Lica uokvirenog tek minimalističkim potezima kista i kose čiji su se pramenovi slijevali niz ženstvena ramena Monica je, iako na pragu okruglih 50, oduševila svojim mladolikim izgledom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju