Sličnosti s majkama teško je pobjeći, a dokaz tome su i mnoge poznate mame i kćer. Neke nalikuju kao jaje jajetu dok druge samo njeguju isti životni stil

Najbolji domaći primjer su Mia Begović i Maja Lena Lopatny. Osim sličnosti u crtama lica zajednička im je i ljubav prema zlatu i leopard uzorku.

Osim obiteljskog Suzy i Sarah Josipović dijele i poslovni svijet, a k tome su i još nevjerojatno slične.

Majka Simone Šajn želi uhvatiti komadić medijskog prostora preko svoje kćeri te se trudi i izgledati poput nje.

'Simona je jako lijepa, pa i njezina mama želi izgledati poput nje', tvrdi mladi stilist Ivan Friščić.

>> Kate Hudson i Goldie Hawn: Uočite razliku!

Što je starija Lourdes je sve sličnija svojoj mami Madonni. Od nje može svašta naučiti, no teško da će je kći moći nadmašiti. Nalikuje mami kad je bila mlada, no Lourdes se razvija u skroz drugom svjetlu.

Kćer Brucea Willisa i Demi Moore, Rumer Willis teško će nadmašiti svoju majku jer ipak je jedna Demi čijoj ljepoti, unatoč sličnostima njezina kći ne može parirati.

Ivanka Trump uistinu podsjeća na svoju majku Ivanu Trump koja se koristi dostignučima kozmetičke industrije kako bi baš tu sličnost zadržala što duže.

>> Madonna i Lourdes znaju što male snobice žele

I Paris Hilton je od majke naslijedila dosta toga. No Paris se ne skida s naslovnica i živi raskalašenim životom, dok njezina mama uživa u mirnom životu bogatašice.

Možda najbolji primjer sličnosti između majke i kćeri su holivudske glumice Goldie Hawn i Kate Hudson koja je od mame naslijedila ljepotu i šarm.

Izgleda kako jabuka ne pada daleko od stabla, pitanje je samo kakvo je stablo! I dok su neki rođenjem dobili dobru podlogu za uspjeh, druge genski kod nije mazio.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju