Etno modna revija održana u prostorijama Hrvatske matice iseljenika pokazala je modele ukrašene etno motivom koje su publici predstavile Stefani Hohnjec i Antea Kodžoman. Reviju je pogledala zgodna trudnica Iva Mia Erak

Ante Kodžoman i Stefani Hohnjec predstavile su u prostorijama Hrvatske matice iseljenika liniju odjeće ukrašenu etno motivima.

Steafni je tom prigodom otkrila trbuščić i pokazala zavidnu liniju za koju je, kako je priznala, zaslužno živciranje. Manekenka je nedavno prekinula vezu s Tomislavom Perićem zbog neslaganja i trzavica koje jednostavno više nije mogla trpjeti.

'U zadnjoj svađi rekla sam Tomislavu da pokupi stvari i ode. Nisam ni očekivala da će se vratiti', rekla je Stefani za Story.

Manekenka je priznala kako je bivši dečko iz nje izvlačio najgore, a nije mogao podnijeti ni njezin životni stil iako nikada nije napravila ništa što bi mu dalo povod za ljubomoru.

Sada je puno mirnija i ima vremena za sebe, a najviše ju veseli planiranje zajedničkog putovanja s Dvinom Meler na Novu Gvineju.

'Tomislav je od mene tražio da se prestanem baviti manekenstvom', rekala je u razgovoru za Story manekenka i voditeljica koja se pita je li ona Tomislavu trebala zabriniti da igra tenis.

Iva Mia Erak koju krasi trudnički trbuščić sa zanimanjem je promatrala reviju iz publike, a rado je i pozirala fotografima. Odjevena u crnu kratku haljinu zračila je pozitivnom energijom i srećom.

Trudnoća se bivšoj glasnogovornici Milana Bandića dogodilo slučajno i neplanirano, a vjenčanje joj nije ni palo na pamet.

'Razvedena sam, tako da ne gajim iluzije o vječnoj ljubavi i vjenčanju. Vjerujem da se može savršeno dobro funkcionirati i bez tog lista papira', rekla je Iva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju