Tople tamne oči i valovita kosa glumca Engina Akyureka samo su dva razloga zbog kojih svake večeri pratimo što će se dogoditi između Kerima i Fatmagul u seriji 'Izgubljena čast'. Iako mu je kolega Firat Celik koji glumi Mustafu u početku bio konkurencija, sve ženske oči sada su uprte u zgodnog Kerima

Počela je kao 'još jedna' turska serija na programu Nove TV, no ubrzo je prerasla u omiljenu večernju zabavu zbog koje se mijenjaju termini popodnevnih obaveza. Jedan od razloga je i tridesetogodišnji glumac Engin Akyurek. Svoju privatnost drži daleko od medija, no zato nam putem malih ekrana daje sve ono što želimo od savršenog muškarca.

Hoće li uspjeti osvojiti srce partnerice Fatmagul, ne znamo no naša je svakako uspio pa zato jedva čekamo novi nastavak.

Obožavatelji serije 'Izgubljena čast' mogu na OYO.hr pogledati epizodu prije emitiranja na Novoj TV.

>> Seksi Turci zbog kojih nam srce brže kuca

>> Turski zavodnici postali suparnici!

Lik Kerima pomaže žrtvama sliovanja
Turska liječnica Hatice Yalcin koja trenutno živi i radi na Floridi u svojoj terapiji žrtvama silovanja preporuča gledanje serije 'Izgubljena čast'. Svrha Yalcıne terapije je spriječiti da žrtve koje su najčešće u dobi od 19 do32 godine trajno zamrze muškarce. Upravo lik Kerima, smatra terapeutkinja, žrtvama daje nadu da postoje muškarci koji im mogu postati oslonac da prebrode traumu.

Glumac Engin Akyurek utjelovio je Kerima, Fatmagulinog supruga koji skrbi o njoj nakon velike tragedije. Prema riječima liječnice, pacijentice odlično reagiraju na taj muški lik u seriji. Dr. Hatice radi u klinici koja pruža pomoć žrtvama silovanja, a terapije je počela voditi kada je kći njezine prijateljice, žrtva silovanja, počinila samoubojstvo. Turska liječnica u klinici radi već devet godina, a gledanje serije 'Izgubljena čast' koristi u terapiji već godinu i pol dana. Glumac Engin tako je prema dojmovima žrtava postao ideal muškarca koji im pomaže da ponovno počnu vjerovati ljudima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju