Iako se do sada pokazalo kako na spomen ženstvenosti muškarci prvo pomisle na ženske grudi, statistika je ipak nešto drugačija. Naime istraživanje je pokazalo kako idealna žena treba imati trbuh kao Rihanna, a bedra i stražnjicu kao Kelly Brook

Iako se o ukusima ne raspravlja istraživanje provedeno na uzorku muškaraca ipak je pokazalo kako zajednička točka kada je riječ o ženskoj ljepoti i perfekciji ipak postoji.

>> 15 iznenađujućih stvari koje ga čine seksi

Usporedivši podatke o dijelovima tijela koji plijene najviše pažnje pripadnici jačeg spola složili su se oko jednog - prvo što ih privuče na ženskom tijelu je besprijekoran trbuh.

>> Je li ovo uistinu idealno žensko lice?

Trbuh
Čak 33 posto muškaraca navelo je za primjer besprijekorne i tek lagano izdefinirane 'trbušnjake' pjevačice Rihanne, a u stopu je prati Gwen Stefani.

Stražnjica
Drugo mjesto zauzela je zaobljena stražnjica, a za ovaj ženstveni dio ženskog tijela odlučilo se 25 posto muškaraca. Kao primjer su naveli ljepoticu Kelly Brook čija figura nerijetko krasi reklame za donje rublje i kupaće kostime.

Prvo što žene primijete je takozvana besprijekorna kornjača na trbuhu, a drugo su snažne i mišićave ruke

Bedra
Za čvrsta bedra glasalo je njih 11 posto, a nitko od ispitanika nije se odlučio za vitku, tanašnu liniju kakvu imaju manekenke već za zaobljene figure koje ističi ženstvenost.

A savršeno muško tijelo?

No niti žene nisu ostale dužne. Naime, na spomen savršenog muškog tijela 51 posto ih je priznalo kako prednost daju atletskoj građi, a samo 10 posto nježnom manekenskom tipu muškarca.

Prvo što primijete je takozvana besprijekorna kornjača na trbuhu, a drugo su snažne, mišićave ruke.

Kada je riječ o sportu, 24 posto žena priznalo je kako najljepše tijelo imaju atletičari, 16 posto odlučilo se za plivače, 11 posto za bicikliste, a manje od 10 posto ih je spomenulo nogometaše.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju