Oni su mladi, talentirani i vrlo seksi, a krasi ih i zlatna osobina humanitarnog duha. Za njima su poludjele žene diljem svijeta, no njihova se glazba ne sluša zatvorenih očiju jer ovi dečki doista imaju što za pokazati

Hrvatski violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser postali su svjetski poznati zahvaljujući svojim obradama poznatih hitova rock i pop glazbe na You Tube-u.

Nakon što su njihove snimke u pet tjedana imale pet milijuna 'hitova', snimili su album '2 Cellos Luka Sulic & Stjepan Hauser' te nastupali na koncertnoj turneji s Eltonom Johnom.

Obrade najvećih svjetskih izvođača poput Michaela Jacksona, U2-a, Stinga i grupe Guns and Roses obišle su svijet te ove dečke lansirale na sam vrh zvjezdanog neba.


No osim što su talentirani glazbenici, ove dečke krasi i jedna velika vrlina, a to je humanitarni duh. Stjepan i Luka su osnovali zakladu za kupnju prvog instrumenta za mlade glazbenike koji će možda jednog dana krenuti njihovim stopama.

Iako njihova istinska ljepota dolazi iznutra, ne možemo ne primijetiti i njihov zavodljivi izgled za kojim su poludjele žene diljem svijeta Tamnoputi, tamnokosi vitki frajeri stasom i glazbom osvajaju srca, a kako bi vam uljepšali dan ostavljamo vas da i vi uživate u liku i djelu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju