Lijepa Angelina Jolie danas je puhnula u 35 svjećica na svojoj rođendanskoj torti. Iza nje je burna mladost i psihički problemi koje je riješila zahvaljujući dobrotvornom radu i zagrljajima šestero djece te muškarcu kojeg je uspješno otela drugoj

Jedna od najpoželjnijih glumica na svijetu koja se iz problematične mlade ljepotice pretvorila u uzornu majku koja drži konce obiteljskog života, danas slavi 35-ti rođendan.

Uz šestoro djece, muškarca koji ju obožava i ispunjava sve njezine prohtjeve, uspješnu karijeru i odličan izgled, što još Angie može poželjeti!

>> Ima li Angelina Jolie najtanje holivudske noge?

>> I Angelina se podvrgnula 'ribbon liftingu'?

Uz sve to može se pohavliti i titulom jedne od najuspješnijih holivudskih 'otimačica'. Brada Pitta je spretno ukrala iz ruku Jennifer Aniston te ga zadržala usprkos raznim govorkanjima kako je veza osuđena na propast te nesuglasicama koje su prošle godine gotovo uništile obitelj.

Par ima troje posvojene i troje biološke djece, a ako je vjerovati Angelini - tu neće stati.

Angelina i Brad ovih dana uživaju u rijetkim zajedničkim slobodnim trenucima, a ljeto planiraju provesti odvojeno. Brad će zbog posla uživati na pijesku Kalifornije gdje će snimati film 'Moneyball', a Angelina će u društvu troje posvojene i troje biološke djece ljenčariti u njihovom dvorcu u Francuskoj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju