Serija 'Izgubljena čast' u kratkom je roku pronašla put do velikog broja obožavatelja koji iz večeri u večer prate tužnu sudbinu lijepe Fatmagul. No i njezin zaručnik Mustafa kojeg glumi Firata Celik svakako je razlog zbog kojeg mnoge pripadnice ljepšeg spola u 21 sat sjedaju pred TV ekrane

Nakon što je u serijama 'Strasti Orijenta' na Doma TV-u, te 'Gumuš' i 'Bijeg' na Novoj TV turski Brad Pitt Kivanc Tatliug osvojio srca gledateljica vrijeme je za novog zavodnika. Plave oči i kod Firata Celika presudni je adut koji je za male ekrane prikovao ženske obožavateljice.

>> Brad Pitt Bliskog Istoka ponovno zavodi

>> Matthew McConaughey: Tijelo koje želimo gledati!

Oba glumca tijekom karijere radili su kao modeli, i dok Kivanca uspoređuju s holivudskim ljepotanom Bradom Pittom, Firat je dobio nadimak turski Matthew McConaughey. Nevjerojatna sličnost vidljiva je na fotografijama te u reklamama koje je Firat snimio, a i u seriji 'Izgubljena čast' u kojoj mu je partnerica lijepa glumica Beren Saat neodoljivo podsjeća na glumca s najljepšim torzom u Hollywoodu.

>> Beren Saat u filmu s turskim Bradom Pittom

Beren Saat sretnica je koja uživa u radu s oba turska ljepotana, Firat Celik u seriji 'Izgubljena čast' tumači lik Mustafe, zaručnika lijepe Fatmagul čiju ulogu ona tumači dok uz Kivanca Tatliuga ovog ljeta počinje snimati film 'Yaseminler Tuter Mi Hala'. Njih dvoje zajedno su glumili i u seriji 'Strasti Orijenta' koju smo pratili na Doma TV-u.

Pogledajte reklamu sa seksi Firatom! 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju