Natalia Vodianova zaista je ljepotica bez premca. No, zbog žurbe, nemarnosti ili zauzetosti poznata manekenka svima je dala do znanja da u jesenskoj sezoni ne depilira noge. Možda to i ne bi bilo toliko neobično da zahvaljujući haljini s prorezom nisu dospjele u prvi plan

Svijet slavnih u jesen ne miruje, već se zahuktava druženjem na zabavama te humanitarnim večerama koje svoj vrhunac dožive neposredno prije samog Božića.

Jedan od takvih evenata je i onaj koji je organizirao časopisa 'Harper's Bazaar' na kojem je Natalia Vodianova bila jedna od najviše fotografiranih osoba.

Osim njezinog zvjezdanog manekenskog statusa za to je bila zaslužna i upadljiva zlatna haljina modne kuće 'Balmain', ali i njezine nedepilirane noge.

Svima nam je poznat osjećaj olakšanja kada se nakon kratkih haljina i suknji možemo opustiti i dopustiti da se ispod hulahopki ili hlača barem nakratko sakrije nedepilirana koža. No, haljina s dubokim izrezom ne trpi niti najmanju nesavršenost na nogama, a kamoli dlačice ponosno istaknute na potkoljenicama.

>> Natalia Vodianova čipkom zavela Pariz

>> Pobijedite urasle dlačice i ostale ljetne 'nevolje'

Možda je manekenka bila u žurbi, zauzeta majčinskim obavezama ili pritisnuta poslovnim zadacima, no ako se već odlučila na takvu haljinu vrijednu 21,000 funti onda je mogla i ukloniti dlačice s kremom od svega nekoliko funti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju